MORE reasons to wake up in the morning - Avoimet työpaikat 

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso ylhäältä avoimet työpaikat Etteplan MOREssa. Jos et löydä sivuiltamme juuri itsellesi sopivaa työpaikkaa, kuulemme sinusta mieluusti avoimessa hakemuksessa! 

Etteplan MOREn toimistoja löytyy niin Tampereelta, Espoosta, Jyväskylästä kuin Kuopiostakin. Rennossa joukossamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa, ja haemme jatkuvasti innovatiivisia tekijöitä kasvavaan joukkoomme. Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat konkareista ohjelmistoalan nouseviin tähtiin – toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Tarjoamme asiantuntijoillemme osaamista kehittävän ympäristön ja joustavan työpaikan, jossa työntekijöidemme tarpeet ovat ykkösprioriteetti. Joustavat työaikamme ja tarjoamamme etätyömahdollisuudet ovat saaneet työntekijöiltämme kiitosta.  

Olemme osa Etteplanin ohjelmistot ja sulautetut järjestelmät -palvelualuetta, jossa on yhteensä noin 700 ohjelmistojen, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa. Tämä mahdollistaa entistäkin monipuolisempia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja työntekijöillemme. Katso myös Etteplanin avoimet työpaikat

Voisiko Etteplan MORE olla sinulle sopiva työpaikka? Ota yhteyttä niin katsotaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva tehtävä! 

 

Tuliko mieleen kysymyksiä? Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse, [email protected]. Varsinaiset työpaikkahakemukset pyydämme lähettämään sähköpostin sijaan aina hakemusjärjestelmämme kautta. Jos et löytänyt sopivaa avoinna olevaa tehtävää, lähetä avoin hakemus