Koodikas paikka - mitä se tarkoittaa?

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia sekä osaamista ylläpitäviä ja kehittäviä työtehtäviä. Menestyksemme on morelaisten ansiota, joten teemme kaikkemme, että meillä viihdytään ja voidaan hyvin. Katso avoimet tehtävämme täältä. 

Mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin motivoi ja innostaa. Arvostamme asiantuntijoitamme ja heidän osaamistaan - meillä saa työskennellä järkeväksi katsomallaan tavalla ilman turhaa byrokratiaa ja sääntöjä. 

Tavoitteenamme on, että Etteplan MORE on työntekijöillemme koodikas paikka – sellainen, jossa on hyvä olla ja viihtyy mielellään pitkän tovin. Jatkuva kehittyminen on meillä keskiössä, ja siksi esimerkiksi tutustumme alan uusiin tuuliin aktiivisesti ja hyödynnämme työssämme uusimpia teknologioita. 

 

EtteplanMORE-toimisto-liitutaulukuva

 

Mitä meillä tehdään? 

Palveluvalikoimamme kattaa kaiken, mitä ohjelmistohankkeessa voi tarvita. Olemme siellä, missä idean ja maailman väliin tarvitaan softaa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tiedolla johtamisen palveluita, ratkaisuja liiketoimintakriittisten järjestelmien rakentamiseen, arvoa tuottavia digitaalisia sovelluksia ja palveluita sekä erilaisten ratkaisujen ja sovellusten ylläpitoa. Kaikki ratkaisumme toteutamme huolella ja laadulla. Varmistamme palveluidemme erinomaisuuden käytettävyys- ja arkkitehtuurisuunnittelun, ohjelmistotestauksen sekä analytiikkaratkaisujen avulla. 

Etteplan MORE on asiakkailleen luottokumppani. Siksi morelaiset pääsevät työssään rakentamaan avoimia ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä näkemään työnsä tulokset myös käytännössä. Meitä motivoi merkityksellinen työ, joka tehdään hyvin. Tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestaan - tutustu kumppaneihimme täällä.

  

Perhemyönteinen ja joustava työnantaja 

Suhtaudumme joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka, ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Olimme myös ensimmäinen yritys, joka tarttui isien työn ja perheen tasapainoa edistävään isähaasteeseen: www.isahaaste.fi

Myös työaikamme joustavat tilanteen mukaan: liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat työntekijät hyödyntävät tarjoamaamme etätyömahdollisuutta. Moni morelainen on myös päätynyt meille jo opintojen loppuvaiheessa osa-aikaisesti työskennellen. Tutustu opiskelijoille tarjoamiimme mahdollisuuksiin tarkemmin täällä.

  

Monipuoliset henkilöstöedut 

Kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme morelaisten viihtyvyyden ja hyvinvoinnin tueksi monipuolisia henkilöstöetuja. Näitä ovat mm. 

  • Koulutus- ja harrastuneisuustoiminta 
  • Vapaa-ajan aktiviteetit työporukalla 
  • Työpaikan sisäiset tapahtumat 
  • MORE-etu (jonka voit hyödyntää valintasi mukaan liikunta/kulttuurietuna, hierontasponsorointina ja/tai härpäkehankintoihin)
  • Vapaus valita työvälineet 
  • Lounasetu 
  • Välipalat ja aamupalat 
  • Kattava työterveyshuolto 
  • Ergonominen työpiste 

  

Together we are MORE 

Uskomme yhdessä tekemiseen ja avoimuuteen. Meillä huoneiden ovet eivät ole suljettuina, vaan kenen tahansa kanssa on helppo mennä juttelemaan. MORE syntyy morelaisista - yhteistä meille on halu kehittyä ja auttaa asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa. 

Arvostamme oppimishalua ja joukkuehenkisyyttä. Meillä työskentelee monenlaisia ihmisiä, ja uskomme, että paras joukkue koostuu erilaisista persoonista ja osaajista. Työt tehdään tosissaan, kuitenkaan rennosta asenteesta tinkimättä. 

 

Haluatko tietää lisää?

Avoimet tehtävämme löydät täältä: Etteplan MORE - Meille töihin.

Millainen työhakemus meille kannattaa kirjoittaa ja miten onnistut työhaastattelussa? Poimi parhaat vinkit Vinkkejä työnhakuun -sivulta!

Millaisia uramahdollisuuksia tai diplomityöaiheita voimme tarjota opiskelijoille? Tutustu: Mahdollisuudet opiskelijoille.

Lue myös Etteplan MOREn blogista kuulumisia toimistoiltamme sekä morelaisten ajatuksia työelämästä, ohjelmistokehityksestä ja muista aiheista. Blogi - Töissä MOREssa.

Artikkelit joista voisit pitää