Työpaikat ja mahdollisuudet opiskelijoille 

Tuntuuko Etteplan MORE juuri sinulle sopivalta työpaikalta, mutta opintoja on vielä jäljellä? Älä arkaile ottaa yhteyttä, sillä meiltä löytyy monenlaisia uramahdollisuuksia uransa eri vaiheille oleville osaajille. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useita kymmeniä opiskelijoita osa-aikaisesti opintojensa ohella. Katso avoimet tehtävämme täältä tai lähetä avoin hakemus

Meille on kunnia-asia, että vielä opiskelevien morelaisten opinnot etenevät ajallaan. Siksi kannustamme opiskelevia työntekijöitämme valmistumaan. Meillä opiskelija voi tehdä töitä opintojensa ehdoilla, ja monet opintojaan viimeistelevät työskentelevätkin osa-aikaisena lopputyön kirjoittamisen ajan. 

Lisäksi tuemme opiskelijoiden koulunkäyntiä tarjoamalla käytännönläheisiä aiheita erilaisiin kouluprojekteihin, olipa kyseessä opintojen lopputyö, jatko-opintojen tutkimustyö tai yksittäisen kurssin harkkaprojekti. 

Trainee-haun avaamme joka vuosi hyvissä ajoin ennen kesää. Meillä pääset tutustumaan ohjelmistoalaan ja kehittämään taitojasi avulias tiimi tukenasi.  

 

Etteplan MORE opiskelijoille

  

Diplomityö, pro gradu tai opinnäytetyö työnteon ohessa 

Alkavatko opintosi olla lopuillaan ja diplomityö, pro gradu tai opinnäytetyö tulla ajankohtaiseksi? Me tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden lopputyön tekemiseen työn ohella. Varsinaisia diplomityöpaikkoja meillä ei ole avoinna, vaan työn aihe löytyy yleensä niistä projekteista, joissa muutenkin työskentelet. 

Meiltä löytyy monenlaisia lopputyöaiheita ohjelmistoprojektien, liiketoiminnan kehittämisen ja muiden innostavien aiheiden parista.

Suurin osa aiheista on ohjelmistokehitykseen liittyviä, ja ne soveltuvat esimerkiksi ohjelmistotuotannon ja automaatiotekniikan diplomitöiden tai tietojenkäsittelytieteen pro gradujen aiheiksi. Sopiva aihe mietitään yhdessä kanssasi, kiinnostuksesi mukaan. 

  

Monenlaiset lopputyöt mahdollisia 

Myös muunlaisten opinnäytetöiden tekeminen voi olla mahdollista. Kasvuvaiheessa olevasta ohjelmistoyrityksestä löytyy mielenkiintoisia aiheita myös teknisten aiheiden ulkopuolelta, esimerkiksi kaupallisten alojen graduihin. Minkälaista osaamista sinä voisit tuoda taloon? Ehdota rohkeasti aihetta! 

Ota yhteyttä, kun opintojen lopputyön aika lähestyy. Lähetä avoin hakemus tai tule juttelemaan paikan päälle. Meidät voit tavata myös monissa rekrytointitapahtumissa ja messuilla! 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Avoimet tehtävämme löydät täältä: Etteplan MORE - Meille töihin.

Tutustu koodikkaaseen paikkaan sivulla Etteplan MORE - Koodikas paikka.

Millaisia uramahdollisuuksia tai diplomityöaiheita voimme tarjota opiskelijoille? Tutustu: Mahdollisuudet opiskelijoille.

Lue myös Etteplan MOREn blogista kuulumisia toimistoiltamme sekä morelaisten ajatuksia työelämästä, ohjelmistokehityksestä ja muista aiheista. Blogi - Töissä MOREssa.

Artikkelit joista voisit pitää