Rekrytoimme jatkuvasti innovatiivisia tekijöitä toimistoillemme Tampereelle, Jyväskylään, Espooseen ja Kuopioon. Kuinka siis pääset Etteplan MOREen töihin? Alta löydät ohjeet siihen, kuinka kirjoittaa meille työhakemus tai avoin hakemus, löytää piilotyöpaikka sekä hoitaa työhaastattelu onnistuneesti. Näiden vinkkien avulla olet askelen lähempänä voidaksesi kutsua itseäsi morelaiseksi! Avoimet tehtävämme löydät täältä.

  

Työhakemus keinona hurmata meidät  

Meille tärkeintä on löytää hyvä match yrityksemme ja työnhakijan kesken. Erinomaisuutemme perustana ovat upeat työntekijämme sekä yhteisöllisyyteen, luottamukseen ja jatkuvaan kehittymiseen nojaavat toimintatapamme. Uskomme, että yhteinen etu on myös yksilön etu. Puhallamme yhteen hiileen, ja menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meitä on helppo lähestyä ja siksi asiat luistavat paremmin. Toimintaamme ohjaa halu kehittyä, ja uteliaina asiantuntijoina opimme jatkuvasti uutta. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.  

Työhakemus on ensimmäinen kosketuspintamme sinuun ja osaamiseesi, ja odotamme kuulevamme siinä sinua motivoivista tekijöistä, tämänhetkisestä osaamisestasi, työkokemuksestasi ja ehkä myös tulevaisuudentoiveistasi. Kiinnostavaa on myös tietää, miksi päätit hakea töihin juuri meille. 

Katsomme mieluusti työnäytteitäsi GitHub-profiilistasi tai tutustumme sinuun tarkemmin LinkedIn-profiilisi kautta. Jos vielä opiskelet, liitä hakemukseen opintosuoritusote, jotta näemme missä vaiheessa opinnoissasi olet. 

  

Työhakemus Etteplan MORE

Avoin hakemus ja piilotyöpaikat 

Liiketoimintamme ytimessä ovat asiakkaan tarpeen mukaan rakennetut, räätälöidyt ohjelmistot ja digitaaliset palvelut. Siksi projekteissamme tarvitaan monipuolista osaamista. Emme välttämättä vielä tänään tiedä, millaisia tarpeita uusista asiakasprojekteista lähitulevaisuudessa nousee. Sinun tehtäväsi on kertoa se meille - lähetä siis avoin hakemus! Piilotyöpaikka voi löytyä yllättävistäkin paikoista. 

Avoimen hakemuksen kautta työhaastatteluun pyydettyjä yhdistää useimmiten selvä visio siitä, mitä hakija haluaisi meillä tehdä ja mitä ekstraa juuri hänen osaamisensa voisi meille tuoda. Kaikkia työpaikkojamme ei välttämättä avata julkiseen hakuun, jos sopiva kandidaatti on hakenut meille jo aiemmin. Siksi haastattelemme henkilöitä jatkuvasti myös avointen hakemusten pohjalta. 

  

Työhaastattelu Etteplan MOREssa 

Onnea, sait kutsun työhaastatteluun! Voit tässä vaiheessa jo taputtaa itseäsi olalle, sillä kuulut siihen valikoitujen osaajien joukkoon, jotka haluamme tavata kasvotusten. Haastattelua ei kannata jännittää, mutta jos jännität hiukan, ei se haittaa.

Olemme tavanneet satoja työnhakijoita ja pyrimme luomaan heti aluksi haastatteluun rennon ja miellyttävän ilmapiirin. Voit siis ottaa rennosti ja olla oma itsesi - niin mekin olemme. 

On hyvä, jos pohdit etukäteen seuraavia kysymyksiä:

  1. Miksi haluat meille töihin?
  2. Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa, mitkä asiat kiinnostavat, mitä haluat oppia?
  3. Vahvuutesi? 

Jos sinulla on työnäytteitä, voit esitellä niitä haastattelussa. Joissain tapauksissa lähetämme koodaukseen liittyvän ennakkotehtävän, jotta saamme tarkemman kuvan osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita kahdessa vaiheessa, joskus kolmaskin työhaastattelu on paikallaan. Näin pyrimme varmistumaan siitä, että sovimme toisillemme. Työhaastattelu ja sen paras mahdollinen lopputulos, työsuhde, on aina kahden kauppa. Meitä kiinnostaa kuulla, millaisen työkaverin sinusta saisimme. Yhtä tärkeää on, että sinä kuulostelet haastattelun ajan, voisitko nähdä itsesi meillä töissä. 

Haluamme tarjota sinulle sopivan tehtävän, joka vastaa osaamistasi ja on riittävän haasteellinen ja motivoiva. Lisäksi tulevaisuuden toiveesi pitää ottaa huomioon, jotta saamme pitää sinut talossa. Tsemppiä työhaastatteluun! 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Avoimet tehtävämme löydät täältä: Etteplan MORE - Meille töihin.

Tutustu koodikkaaseen paikkaan sivulla Etteplan MORE - Koodikas paikka.

Millaisia uramahdollisuuksia tai diplomityöaiheita voimme tarjota opiskelijoille? Tutustu: Mahdollisuudet opiskelijoille.

Lue myös Etteplan MOREn blogista kuulumisia toimistoiltamme sekä morelaisten ajatuksia työelämästä, ohjelmistokehityksestä ja muista aiheista. Blogi - Töissä MOREssa.

Artikkelit joista voisit pitää