Digitaaliset palvelut tuovat sujuvamman arjen

Autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa sekä luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitalisaation keinoin. Hyvin konseptoidut ja toteutetut digitaaliset palvelut varmistavat, että loppukäyttäjät ottavat palvelun omakseen, osaksi arkeaan.  

 

Helpompaa arkea 

Digitalisaatio muuttaa yhteiskuntaa nopeasti. Asiakkaat vaativat parempia palveluita sujuvampaan arkeen esimerkiksi itsepalveluratkaisujen kautta. Yhdessä rakentamamme digitaaliset palvelut tekevät ihmisten jokapäiväisestä elämästä helpompaa.  

Tehokkaampaa liiketoimintaa 

Yritysten liiketoiminnan menestys vaatii tuekseen toimivan digitaalisen ekosysteemin. Yrityksen tarpeet ja prosessit huomioiden rakennettu käytettävyydeltään erinomainen digitaalinen palvelu tehostaa yrityksen liiketoimintaa.  

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia 

Liiketoiminta siirtyy digitaalisiin kanaviin, ja digitalisaatio mahdollistaa uusien liiketoimintamallien rakentamisen. Autamme asiakkaitamme uusien liiketoimintamallien konseptoinnissa ja visioinnissa. Pitkä kokemuksemme ja laaja toimialaosaamisemme antaa meille erinomaisen pohjan uusien palveluiden suunnitteluun.  

Olipa kyseessä sitten mobiilisovellus, web-sovellus, työpöytäsovellus tai muut digitaaliset palvelut, takaamme, että sovellukset on rakennettu käyttäjien todelliset tarpeet huomioiden.

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Digitaaliset palvelut syntyvät avullamme

 

Konseptointi ja konsultointi 

Autamme palvelumuotoilun ammattilaisten fasilitoimana palvelun konseptoinnissa sekä vision ja tulevaisuuden tarpeiden kirkastamisessa.  

Aloitamme projektit kevyellä esiselvityksellä. Esiselvityksen aikana kirkastamme konseptin, teemme palvelustasi UI-prototyypin, autamme valitsemaan oikeat toteutusteknologiat ja annamme ensimmäisen vaiheen toteutukselle realistisen budjetäärisen toteutusarvion. Kevyen ja riskittömän esiselvityksen jälkeen prototyyppiä voidaan testata loppukäyttäjillä. Prototyyppi auttaa myös yrityksen sisällä hankkeen toteutuspäätöksen tekemisessä.  

 

Muotoilu 

Tyylikkäät ja helppokäyttöiset käyttöliittymät varmistavat erinomaisen palvelukokemuksen. Otamme suunnittelussa huomioon eri käyttäjäryhmien tarpeet sekä saavutettavuuden.  

Hyödynnämme design-päätöksissä käyttöliittymästä kerättyä analytiikkadataa sekä käyttäjäpalautetta. Näin varmistumme, että käyttöliittymää kehitetään käytettävyyden kannalta oikeaan suuntaan data driven –pohjaisesti. Tällä mallilla varmistamme myös, että palvelun jatkokehityksessä keskitytään oikeisiin asioihin, jotka tuottavat aitoa lisäarvoa.  

 

Ratkaisut 

Toteutamme käyttöliittymiä ja niihin liittyviä taustaratkaisuja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää. Teemme ratkaisuja kuluttajille, yritysten sisäiseen käyttöön tai esimerkiksi tehdasympäristöihin koneiden ohjauskäyttöliittymiin.  

Teemme sovelluskehitystä kaikille alustoille ja usein alustariippumattomalla teknologialla. Digitaaliset palvelut rakennamme tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Hyödynnämme taustajärjestelmien kehityksessä paljon pilvipalveluita. Autamme myös yrityksiä pilvistrategian luomisessa ja vaiheittaisessa siirtymisessä kohti pilveä. Pilvipalveluiden avulla LESS is MORE.  

 

Erityisosaaminen: digitaaliset sovellukset ja palvelut 

Etteplan MORE Käyttäjälähtöiset sovellukset
 • Palvelumuotoilu ja UX, visuaalinen suunnittelu
 • Web-sovellukset: Single-page applications, React, Angular, Vue.js, Web Components
 • Työpöytäsovellukset: Electron, UWP, WPF, Qt
 • Mobiilisovellukset (Android, iOS, Windows): React Native, Swift, Java, Xamarin, PWA
 • Taustajärjestelmät: C#, .NET, F#, Java, Scala, Node.js, Python, mikropalvelut, serverless
 • Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu
 • Ohjelmistotestaus ja DevOps, testausautomaatio
 • Tietoturva
 • Pilvipalvelut: Azure, AWS
 • Analytiikka
 • Projektinhallinta

 

Toteutamme alustariippumattomat sovellukset tai digitaaliset palvelut mihin tahansa kontekstiin. Voit vapaasti kertoa meille teknologioihin tai alustoihin liittyvät toiveesi. Olipa kyseessä sitten mobiilisovellus, web-sovellus, työpöytäsovellus tai muut digitaaliset palvelut, takaamme, että sovellukset on rakennettu käyttäjien todelliset tarpeet huomioiden.

Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

Haluaisitko tietää lisää?

Mikko Viskari

Business Architect
+358 50 465 1322

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää