Asiakkaan tarpeen mukainen ohjelmistokehitys on ydinosaamistamme.

Kaikki projektimme sisältävät erinomaisuuspalveluja, jotka varmistavat ohjelmiston ja palvelun laadun. Tarvekartoituksessa me kartoitamme liiketoimintasi tarpeen ja vaatimukset erinomaisuuspalveluillemme. Voit kuitenkin ostaa erinomaisuuspalveluja myös erikseen, tarpeesi mukaan.

 

Etteplan MORE excellence

 

UX-suunnittelu ja palvelumuotoilu

Tiiviisti teknologian kanssa yhteistyössä toimiva UX-tiimimme osaa selkeyttää ideasi arvontuoton kulmakivet, tunnistaa kohdeyleisön odotukset ja priorisoida liiketoiminnalle arvokkaimmat ominaisuudet. Lean-periaatteiden mukaan, käyttöliittymät suunnitellaan sovituissa raameissa toteutettavaksi ja visuaalinen ilme tähdätään brändisi arvoa nostattavaksi. Uskomme, että erinomainen design syntyy oivaltavasta yhteistyöstä ja huolella hiotuista tavoitteista.

 

Ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu & konsultointi

Ohjelmistoarkkitehtuuri luo perustan koko ohjelmistolle. Arkkitehtuurin avulla kartoitetaan kokonaisuuden tekniset tarpeet, ja luodaan ymmärrettävä roadmap palvelun rakentamiselle, jotta ohjelmistokehitys voidaan toteuttaa mahdollisimman laadukkaasti. Laadukas arkkitehtuurisuunnittelu palvelee niin ohjelmiston tarkempaa suunnittelua ja toteuttamista, kuin jatkossa myös sen ylläpitoa ja skaalautuvuutta.

 

Ohjelmistotestaus

Testauksen asiantuntijamme pitävät huolen siitä että kehitetty ohjelmisto toimii määritellyllä tavalla. Emme panosta pelkästään toiminnallisuuteen, vaan otamme huomioon testaustyössä myös asiakkaan liiketoiminnan tarpeet esimerkiksi hyvän käytettävyyden kannalta. Etteplan MOREssa testaus, suunnittelu ja ohjelmistokehitys toimivat aina yhteistyössä, jotta voimme varmistaa kehitettävän ohjelmiston toimivuuden ja laadun parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Data & analytiikka

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Raakadatan ja operatiivisen datan yhdistäminen, luokittelu ja visualisoiminen ymmärrettävään muotoon dashboardien kautta auttaa tekemään entistä paremmin informoituja päätöksiä liiketoiminnan tueksi. Kun datan keräysprosessit ovat kunnossa, päästään hyödyntämään erilaisia kehittyneitä analytiikkametodeita, kuten koneoppimista, neuroverkkoja ja tekoälyä, ja saavutetaan merkittäviä hyötyjä eri liiketoiminta-alueilla. Yhdessä asiakkaan kanssa toteutettu analytiikkahanke on kannattava investointi tulevaisuuteen.


 

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Meillä voit kokeilla ideaasi kevyesti, toteuttaa sen laadulla ja lopuksi jättää palvelun meidän huolenpitoomme.

 

  1. Kevyt kokeilu: Todennamme teknologioita & ideoita, selkeytämme tuotteistusta ja visualisoimme tuotesuunnitelmia.
  2. Toteutusprojekti: Ohjelmistokehitys toteutetaan meillä aina laadulla - kehitämme laadukasta softaa ketterästi ja liinisti. Erinomaisuuden ainekset on leivottu sisään. Projektimme koostuvat käyttökokemuksen ja arkkitehtuurin suunnittelusta, laadunvarmistuksesta ja datan hyötykäytön suunnittelusta.
  3. Ratkaisuylläpito: Varmistamme liiketoiminnan jatkuvuuden ja ratkaisun kilpailukyvyn pitkällä juoksulla. Lue lisää ratkaisuylläpidon palveluista täällä.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

Haluaisitko tietää lisää?

Olli-Pekka Niemitalo

Director, Sales
+358 400 736 273

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää