Neljäs teollinen vallankumous (Industry 4.0) on kiihdyttänyt perinteisten toimialojen murroksen nopeammaksi, kuin koskaan ennen. Meidän lisäksi alan muutkin asiantuntijat ja foorumit uskovat muutoksen yhä kiihtyvän ja digitalisaation tuovan markkinadynamiikkaa muuttavia liiketoimintamalleja eri teollisuuden aloille. Todennäköisesti Industry 4.0 ei ole kertaluontoinen vallankumous, kuten aiemmat teolliset vallankumoukset, vaan se on toistaiseksi voimassaolevan liiketoimintaympäristön muutoksen alkusysäys.

 

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Kokonaisvaltainen kumppani teollisuuden digitalisaatiotarpeisiin

Luomme operaatioita tehostavia, kestäviä ja ihmislähtöisiä ratkaisuja teollisuuden eri segmentteihin. Yhteistä asiakkaillemme on tahto saavuttaa kilpailuetua digitalisaation eri keinoin ja olla oman alansa edelläkävijöitä.

Toteutamme ratkaisuja tehostamaan prosesseja, vähentämään virheitä ja tuomaan läpinäkyvyyttä toimintaan. Läpinäkyvyys ja datan valjastaminen palvelemaan liiketoimintaa ovat keskeisiä työkaluja prosessien kehittämisessä. Toteutamme myös kokonaisia data platform hankkeita datan alkujuurilta aina raportointityökaluihin asti, sekä jatkokehitystä olemassa oleviin analytiikan ratkaisuihin.

Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa asiakkaidemme palvelemisen myös erilaisten konnektiviteettiratkaisujen ja integraatioiden toteutuksessa. Saamme laitteidesi, järjestelmiesi ja prosessiesi tiedot virtaamaan tietoturvallisesti eri tahojen välillä. Kaikki tämä voidaan tehdä myös hankalissa teollisuuden ympäristöissä, joita voivat olla laajat kaivos- ja satama-alueet, maan alla olevat sijainnit, tai rakenteellisesti haastavat ympäristöt.

Haluaisitko tietää lisää?

Kari Jussila

Business Architect
+358 50 366 7179

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää