Etteplan MORE Liiketoimintakriittiset palvelut

Tehokkuutta liiketoimintakriittisillä järjestelmillä

Tehokkuusloikan organisaatiosi suorituskyvyssä saat prosesseja suoraviivaistamalla ja digitalisoimalla. Kun laitteiden ja toimintojen tieto on reaaliaikaisesti saatavilla eri puolilla organisaatiota, saadaan toiminta hiottua huippuvireeseen. Automaatio ja älykäs ohjaus vievät toimintasi uudelle tasolle. Liiketoiminnan ehdoilla luotu ratkaisu luo aitoa kilpailuetua.  

Rakenna tiekartta​. ​Industry 4.0 yhdistää älyn ja tuotannon. Saisitko siitä kilpailuetua? Haastamme sinut löytämään ja priorisoimaan liiketoimintasi ja asiakkaidesi tarpeet strategisen liiketoimintamuotoilun keinoin. Teemme yhdessä digitalisaation tiekartan kohti älykästä tuotantoa. Ymmärryksemme valmistavasta teollisuudesta sekä logistiikan ja maksamisen prosesseista sekä vaatimuksista auttavat myös luomaan kokonaan uutta liiketoimintaa.  

Ota tehokkuusloikka​. Älykkäiden järjestelmien ja IoT:n avulla seuraat ja ohjaat kriittisiä toimintoja ja resursseja. Samalla varmistat, että yllät asetettuihin laatu-, määrä- ja aikataulutavoitteisiin. Tiedot ovat kaikkien avainhenkilöiden saatavilla toimipaikasta riippumatta.  

Lisää läpinäkyvyyttä​. Kun yhdistät operatiivisista järjestelmistäsi ja kentällä olevista laitteista saadun datan esimerkiksi huollon raportteihin, saat täyden läpinäkyvyyden operaatioihisi. Ennakoitavuus ja jäljitettävyys nousevat samalla aivan uudelle tasolle. 

Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain?

  Haluatko tietää lisää?

  Lähetä meille viesti

  Olemme apunasi liiketoimintakriittisen ratkaisujen toteutuksessa 

   

  Palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, IoT-kehitys, konsultointi 

  Kartoitamme tarpeet, mahdollisuudet ja vaihtoehdot , joihin peruste suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun ja polun sen saavuttamiseksi. Liiketoimintakriittisiä järjestelmiä rakennettaessa riskien minimointi otetaan huomioon jo alusta asti ja siksi on tärkeä valita kumppani, joka tuottaa lisäarvoa koko järjestelmän elinkaaren ajan. Mikäli kehitätte itse ratkaisujanne ja tarvitsette joustavuutta omaan toimintaanne, voimme tarjota asiantuntijoita avuksi, joilta löytyy niin tekninen kompetenssi, kuin toimialaosaaminenkin.

   

  Ohjelmistokehitys 

  Sunnittelemme, toteutamme ja jatkokehitämme aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat toiminnanohjausratkaisut (ERP). Toteutamme ja ylläpidämme operatiiviset ratkaisut liiketoimintasi ytimessä, tuotannonohjausjärjestelmät (MES), varastonhallintajärjestelmät (WMS), kenttähuollon ratkaisut ja muiden operaatioiden ohjausratkaisut.​ Yhdistämme ratkaisuissa järjestelmän koneisiin ja laitteisiin. Laajaa osaamistamme hyödyntämällä voimme suunnitella ja toimittaa myös IoT-laitteet. 

   

  Analytiikka ja tietovarastot 

  Tehostamme toimintaasi tuomalla luotettavan ja helposti ymmärrettävän analytiikan osaksi päivittäistä johtamista ja strategista päätöksentekoa. Hyödynnämme Azuren ja AWS:n uusimpia ratkaisuja osana analytiikka ja data platform ratkaisujamme. Mielestämme luotettavan, läpinäkyvän ja helposti ymmärrettävän liiketoimintatiedon yhdistäminen koneoppimiseen on avain menestyksekkääseen datan hyödyntämiseen päätöksenteossa. 

   

  Pilveistäminen 

  Viemme nykyiset ratkaisusi pilvialustalle ja rakennamme sinne tarvittavat uudet kokonaisuudet, näin niiden hallinnointi, monitorointi, saavutettavuus ja luotettavuus paranevat samalla kun voitte keskittyä tuottavampiin toimiin IT-hallinnoinnin sijaan. Meiltä saat sekä konsultaation oman pilvistrategian ja tiekartan luomiseksi että tarvittaessa täyden hallinnointipalvelun omalle pilvi-infrastruktuurille. Sertifioidut arkkitehtimme hyödyntävät asiakkaille tarkoituksenmukaisimpia ratkaisuja huomioiden suorituskyvyn ja kustannukset niiden osalta.

   

  Palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, konsultointi

  Ohjelmistokehitys

  Palvelumuotoilu 

  Liiketoimintamuotoilu 

  IT-arkkitehtuurin konsultointi 

  Digitalisaation tiekartta 

  IoT-konsultointi 

  Ohjelmistokehittäjiä, devaajia 

   

  Järjestelmäprojektit 

  Toiminnanohjausjärjestelmät (ERP) 

  Tuotannonohjausjärjestelmät (MES)  

  Varastonhallintajärjestelmät (WMS)  

  Logistiikan ratkaisut 

  Järjestelmäintegraatiot 

  Pilveistäminen (AWS, Azure)

  IoT-ratkaisut 

  Industry 4.0 ratkaisut 


  Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain? Olipa valittu ratkaisu mikä tahansa, varmistamme, että se on yhdenmukainen yrityksesi päivittäisen toiminnan kanssa.

  Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

  Haluaisitko tietää lisää?

  Kari Jussila

  Business Architect
  +358 50 366 7179

  Lähetä meille viesti

  Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

  Artikkelit joista voisit pitää