Etteplan MORE Liiketoimintakriittiset palvelut

Tehokkuutta liiketoimintakriittisillä järjestelmillä

Tehokkuusloikan organisaatiosi suorituskyvyssä saat prosesseja suoraviivaistamalla ja digitalisoimalla. Kun laitteiden ja toimintojen tieto on reaaliaikaisesti saatavilla eri puolilla organisaatiota, saadaan toiminta hiottua huippuvireeseen. Automatisointi voi viedä toimintasi uudelle tasolle. Liiketoiminnan ehdoilla luotu ratkaisu luo aitoa kilpailuetua 

Rakenna tiekartta​. Industry 4.0 yhdistää älyn ja tuotannon. Saisitko siitä kilpailuetua? Haastamme sinut löytämään ja priorisoimaan liiketoimintasi ja asiakkaasi tarpeet palvelumuotoilun avulla. Teemme yhdessä digitalisaation tiekartan kohti älykästä tuotantoa. Ymmärryksemme valmistavasta teollisuudesta sekä logistiikan ja maksamisen prosesseista sekä vaatimuksista auttavat myös luomaan kokonaan uutta liiketoimintaa.  

Ota tehokkuusloikka​. Älykkäiden järjestelmien ja IoT:n avulla seuraat ja ohjaat kriittisiä toimintoja ja resursseja. Samalla varmistat, että yllät asetettuihin laatu-, määrä- ja aikataulutavoitteisiin. Tiedot ovat kaikkien avainhenkilöiden saatavilla toimipaikasta riippumatta.  

Lisää läpinäkyvyyttä​. Kun yhdistät operatiivisista järjestelmistäsi ja kentällä olevista laitteista saadun datan esimerkiksi huollon raportteihin, saat täyden läpinäkyvyyden operaatioihisi. Ennakoitavuus ja jäljitettävyys nousevat samalla aivan uudelle tasolle. 

Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain?

  Haluatko tietää lisää?

  Lähetä meille viesti

  Olemme apunasi liiketoimintakriittisen ratkaisujen toteutuksessa 

   

  Palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, IoT-kehitys, konsultointi 

  Kartoitamme tarpeet ja vaihtoehdot ja suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun rakennetaan liiketoimintakriittistä järjestelmää, riskien minimointi otetaan jo alkuvaiheessa mukaan suunnitteluun. Jos tarvitset hetkeksi joustavuutta tai erityisosaamista IT-projektien resursointiin, asiantuntijamme voivat tulla avuksesi.

   

  Ohjelmistokehitys 

  Sunnittelemme, toteutamme ja jatkokehitämme aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat toiminnanohjausratkaisut (ERP). Toteutamme ja ylläpidämme operatiiviset ratkaisut liiketoimintasi ytimessä, tuotannonohjausjärjestelmät (MES), varastonhallintajärjestelmät (WMS), kenttähuollon ratkaisut ja muiden operaatioiden ohjausratkaisut.​ Yhdistämme ratkaisuissa järjestelmän koneisiin ja laitteisiin. Laajaa osaamistamme hyödyntämällä voimme suunnitella ja toimittaa myös IoT-laitteet. 

   

  Analytiikka ja tietovarastot 

  Autamme tehostamaan toimintaasi pilviteknologian äykkäillä ratkaisuilla. Hyödynnämme esimerkiksi AWS- tai Azure –alustoja.  Yhdistämme visuaalisuuden ja tarkan analytiikan. Kun liiketoimintatieto on helposti ymmärrettävää, sen hyödyntäminen päätöksenteossa on sujuaa.  

   

  Pilveistäminen 

  Viemme nykyiset ratkaisusi pilvialustalle, jolloin säästöjä tulee IT-kuluista ja saatte helpommin ylläpidettävän ja monitoroitavan järjestelmäkokonaisuuden. Rakennamme pilviteknologian ratkaisut AWS- tai Azure-alustoja hyödyntäen ja autamme asiakasta aina käyttöönotosta ylläpitoon.  

   

  Palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, konsultointi

  Ohjelmistokehitys

  Palvelumuotoilu 

  Liiketoimintamuotoilu 

  IT-arkkitehtuurin konsultointi 

  Digitalisaation tiekartta 

  IoT-konsultointi 

  Ohjelmistokehittäjiä, devaajia 

   

   

  Järjestelmäprojektit 

  Toiminnanohjausjärjestelmät (ERP) 

  Tuotannonohjausjärjestelmät (MES)  

  Varastonhallintajärjestelmät (WMS)  

  Logistiikan ratkaisut 

  Järjestelmäintegraatiot 

  Pilveistäminen (AWS, Azure)

  IoT-ratkaisut 

  Industry 4.0 ratkaisut 


  Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain? Olipa valittu ratkaisu mikä tahansa, varmistamme, että se on yhdenmukainen yrityksesi päivittäisen toiminnan kanssa.

  Järjestelmien asiantuntemuksemme kattaa mm. 

  • Toiminnanohjaus ja resursointi
  • Tuotannonohjaus
  • Logistiikan ratkaisut
  • Maksamisen ratkaisut
  • Järjestelmäintegraatiot, joiden avulla järjestelmäsi saadaan keskustelemaan saumattomasti yhteen, jolloin liiketoimintasi hyötyy niistä entistä enemmän.

   

  Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

  Haluaisitko tietää lisää?

  Kari Jussila

  Business Architect
  +358 50 366 7179

  Lähetä meille viesti

  Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

  Artikkelit joista voisit pitää

  Digitaalinen itsepalvelu on helppoa, hauskaa ja tuottoisaa

  19.5.2020 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

  Digitaalinen itsepalvelu on helppoa, hauskaa ja tuottoisaa
  Myös yrityksesi ohjelmistot kaipaavat säännöllistä öljynvaihtoa
  Tulevaisuuden mahdollisuuksia sisäpaikannuksessa

  17.3.2020 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

  Tulevaisuuden mahdollisuuksia sisäpaikannuksessa