Saavuta pilveistyksen hyödyt nopeasti, kustannustehokkaasti ja ketterästi

Pilveistämällä liiketoimintaasi ja digitaalisia palvelutuotteitasi vapautat yrityksesi voimavaroja ja voit keskittyä ydinliiketoimintaan infrastruktuurin ja operoinnin sijasta. Pilveistys mahdollistaa ketteriä toimintamalleja. Samalla henkilöstöä vapautuu liiketoimintasi kannalta tärkeisiin tehtäviin. Pilvipalvelut tuovat yrityksellesi mahdollisuuksia testata ja tuotteistaa uusia palveluita nopeasti ja tehokkaasti. Pilvipohjaisella ratkaisulla saat myös mahdollisuuden siirtyä helposti kotimarkkinoilta globaaleille markkinoille.

Saavutat kustannushyötyjä ja kehität palvelujesi laatua. Perinteiseen malliin verrattuna pilvipohjaisella ratkaisuilla on pienemmät palveluiden omistamisen kustannukset (TCO) ja toiminta on joustavampaa. Käyttöön ja tarpeeseen perustuvat hinnoittelumallit mahdollistavat sen, ettet maksa ylimääräistä – aloita pienellä, skaalaa liiketoiminnan kasvaessa. Pilvipalvelut mahdollistavat sen, että monet esimerkiksi ylläpitoon, monitorointiin ja käyttöoikeuslisensseihin perustuvat kustannukset vähenevät tai poistuvat kokonaan. 

Transformaation myötä voit unohtaa omista konesaleista huolehtimisen sekä järjestelmien oman valvonnan. Saat alustan ja työkalut toimittaa palveluita asiakkaallesi laadukkaasti ilman esimerkiksi käyttökatkoja. Monet muun muassa tietoturvaan, ylläpitoon ja palvelujen saatavuuteen liittyvät kysymykset on jo ratkaistu puolestasi. Voit keskittyä tuottamaan arvoa omiin palveluihisi.

Meistä saat vahvan kumppanin AWS ja Azure -pilvialustoihin.

 

Pilvipalvelut yrityksille - tässä palvelumallimme

Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä hyväksi todettuja ratkaisuja kaikissa pilvitransformaation vaiheissa.

Pilvitransformaatiot: suunnittelu ja toteutus

pilvitransformaation askeleet pilvitransformaatio pilveistys pilveistäminen cloud transformation steps

Suunnittelemme transformaation kanssanne ja toteutamme sen räätälöidysti tarpeidenne mukaan sekä autamme kustannuslaskelmissa. Hoidamme palvelun ja datan siirron konesaleista pilveen ja vastaamme halutessanne myös ylläpidosta.

Konsultaatio ja auditointi

Selvitämme pilviratkaisuihisi liittyviä erityiskysymyksiä ja etsimme yrityksellesi ja liiketoiminnallenne parhaat ratkaisut. Auditoimme pilviratkaisujasi tietoturvan, suorituskyvyn, skaalautuvuuden, vikasietoisuuden näkökulmasta ja annamme suosituksia ja kehitysehdotuksia pilviratkaisujen parantamiseksi.

Yhdessä toteutamme sinulle pilviratkaisun, joka takaa mahdollisimman hyvät edellytykset liiketoiminnallesi.

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Pilviasiantuntijoillamme on kattava projektiosaaminen ja laaja-alainen näkemys eri pilviratkaisuista. Asiantuntijamme ovat myös sertifioituja. Yhdessä toteutamme sinulle pilviratkaisun, joka takaa mahdollisimman hyvät edellytykset liiketoiminnallesi. Ota yhteyttä, niin kuulet lisää referensseistämme.

AWS and Microsoft Azure partner certificate

 

Haluaisitko tietää lisää?

Kari Jussila

Business Architect
+358 50 366 7179

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää