Järjestelmän ylläpito turvaa toiminnan  

Järjestelmän elinkaaren aikana luotettava ylläpito varmistaa liiketoimintakriittisten ratkaisuiden virheettömän toimivuuden vuorokauden ympäri. Voit ulkoistaa ratkaisuylläpidon ja jatkokehityksen meille, jolloin saat selkeän palvelulupauksen ja säännölliset raportit tavoitettavuudesta. Kun luotettava kumppani ymmärtää tarpeesi ja hoitaa ylläpidon taustalla, voit käyttää omia resurssejasi viisaasti – ja nukkua yösi hyvin. Etteplan ALM (Application Lifecycle Management) -palvelumme auttaa 24/7.

 

Etteplan MORE Ratkaisuylläpito

Lisää ennakointia 

Kustannustehokkaassa toiminnassa riskit on minimoitu. Kun huolehdimme palvelusi toiminnasta 24/7 ja korjaamme ongelmatilanteet nopeasti, voit ennakoida paremmin tuotantoa ja hyödyntää resurssisi tarkkaan. 

 

Varmista kehitys​ 

Pienet kehitystyömme parantavat järjestelmäsi luotettavuutta ja kilpailukykyä. Kun on tarpeen ottaa suurempi harppaus ja uudistaa järjestelmää enemmän, varmistamme, että käyttöönotto onnistuu ilman riskejä. 

 

Älä unohda vanhaa 

Vanhakin järjestelmä voi olla vielä käyttökelpoinen. Asiantuntijamme osaavat ottaa haltuun myös vanhoilla teknologioilla tehdyt järjestelmät ja kehittää niiden päälle uutta. 

 

 

Etteplan ALM - Asiantuntijatiimimme huolehtii järjestelmästäsi sen koko elinkaaren ajan, tarvittaessa jopa kellon ympäri.

 

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Olemme apunasi järjestelmien ylläpidossa ja kehityksessä 

Ratkaisuylläpito​: Saat meiltä tasalaatuisen ylläpidon ja laajat palveluajat. Reagoimme nopeasti, minimoimme ratkaisuajan ja hoidamme hommat kuntoon. Pienet kehitystyöt kuuluvat usein yhteistyöhön. Saat säännöllisesti täsmällisen raportin ylläpidosta. Ylläpidämme myös järjestelmään liittyvän raudan. 

Jatkokehitys​: Kehitämme järjestelmää sen elinkaaren ajan tekemällä pieniä parannuksia ennakoivasti. Jos järjestelmään täytyy tehdä suurempia kehitystöitä, koko Etteplan MOREn asiantuntemus on käytössäsi. 

 

Ratkaisuylläpito prosessi
Tiedon siirto
 
Help Desk 2
 
Help Desk 3  Rollout, käyttöönotto
 

Analysoimme sovelluksesi ja suunnittelemme optimaalisen palvelumallin sen ylläpitoa varten.

Me huolehdimme sovelluksesi suorituskyvystä. HD2-palvelussa hoidamme järjestelmien teknisen ylläpidon ja ennakoivat huollot. Tekninen tukemme palvelee tarvittaessa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Kaipaako sovelluksenne pieniä korjauksia tai jatkokehittämistä? Vaatiiko jokin ongelma muutoksia ohjelmakoodiin? HelpDesk 3 -palvelu tarjoaa koodipohjaista ylläpitoa monipuolisesti eri teknologioilla toteutetuille järjestelmille.


Laajat käyttöönotot ovat usein haastavia monitoimittajaprojekteja. Lähdemme mielellämme kentälle ja tartumme tehtäviin innolla. Valmistelemme raudan käyttöönotettavaksi sekä varmistamme käyttöönoton onnistumisen tarkalla projektinhoidolla ja hyvin testatulla käyttöönotolla. Alan parhaimmistoon kuuluva projektijohtomme huolehtii kustannustehokkuudesta.

Digitalisaation laitteet 

Jos tarvitset laitteet eli raudan järjestelmällesi, mielellämme suunnittelemme kustannustehokkaan ratkaisun mihin tahansa tarpeeseen ja ympäristöön. Konseptoimme ja toteutamme kokonaisratkaisun raudasta pilveen. Etteplanin laajan laitekehitysosaamisen ansiosta suunnittelemme laitteen kaikki osa-alueet ja varmistamme, että se täyttää vaatimukset ja on valmistettavissa. Hoidamme myös laitteiden käyttöönoton ja yhdistämisen pilvipalveluihin. 

 

Pilvipalvelut 

Voimme siirtää järjestelmäsi pilveen, jossa on käytössäsi uusimmat teknologiat ja innovaatiot.  

Pilvessä toimiva järjestelmä on parempi erityisesti silloin, kun tarvitaan skaalautuvuutta ja teknologian täytyy pysyä ajan tasalla.   

 

Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

Haluaisitko tietää lisää?

Tero Kivistö

Director, Application Management
+358 50 486 7783

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää