Datasta tukea päätöksiin

Etteplan MORE Tiedolla johtaminen

Dataa on nyt enemmän kuin koskaan ja tarve jalostaa siitä tietoa päätöksenteon tueksi kasvaa koko ajan. Suunnittelemme ja toteutamme analytiikka- ja IoT-ratkaisut, jotka auttavat sinua vastaamaan näihin haasteisiin. Tarpeisiisi kehitettyjen data- ja analytiikkaratkaisujen avulla pystyt tarkentamaan ja tehostamaan ymmärrystä liiketoiminnastasi, sen prosesseista tai laitteiden toiminnasta. Tehdään yhdessä datasta vahvuutesi.

 

Kerää olennainen data. Kuinka haluat kehittää liiketoimintaasi tiedolla johtamisen avulla? Suunnittelemme tarpeesi pohjalta ratkaisut, joiden avulla keräät, tallennat ja jalostat dataa järjestelmistä, laitteista ja palveluista tämän päivän teknologioita hyödyntäen.

Paranna tuloksia. Haluatko löytää tehokkuuden ja korkean laadun pullonkaulat? Rakennamme automatisoidut dataratkaisut, jotka visualisoivat kerätyn datan helposti ymmärrettäväksi. Tiedolla johtamisen projekti maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun saat tehostettua seurantaa, suunnittelua ja resurssien käyttöäsi.

Reagoi ja ennakoi. Kuka ei haluaisi kyetä ennakoimaan mahdolliset vikatilanteet tai pystyä ennustamaan muuttuvia tarpeita? Hyödyntämällä tehokkaasti käytettävissä olevan datan, kehittyneet analytiikkaratkaisut ja hyvin suunnitellun visualisoinnin, kykenet reagoimaan ajoissa ja tekemään luotettavaan tietoon perustuvat päätökset.

Datan ja analytiikan avulla voit tehdä parempia päätöksiä.

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Olemme apunasi tiedolla johtamisessa

Kokonaisratkaisut

 

Tiedon varastointi

 

Analytiikka ja datan visualisointi

Datan kerääminen ja IoT-ratkaisut

 

Kerättävällä datalla tulee aina olla käyttötarkoitus. Suunnittelemalla ratkaisun hyvin lähtien tiedon lähteestä sen hyödyntämiseen voimme varmistaa kokonaisratkaisun toimivuuden ja tehokkuuden.


Analytiikka- ja IoT-kokonaisratkaisujen lisäksi voimme valmistaa myös IoT-anturit ja -laitteet uusiin ja käytössä oleviin koneisiin.

Hyvin suunniteltu datan varastointi mahdollistaa tiedon tehokkaan hyödyntämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Rakennamme kustannustehokkaat tietovarastoratkaisut hyödyntäen pilvipalvelutarjoajien  ratkaisuja tai soveltaen muita valmisratkaisuja.

 

Kun tieto on helposti ymmärrettävää, sen hyödyntäminen liiketoiminnan päätöksenteossa on sujuvaa.

Jalostamme lähdejärjestelmistä kerättävästä datasta toimivat visualisoinnit ja tarvittavan analytiikan.

Kokonaisvaltainen tiedon hyödyntäminen edellyttää sen tehokasta keräämistä eri lähteistä.
 

Meillä on laajasti kokemusta ja osaamista sekä IoT-pohjaisten ja  järjestelmäperusteisten dataintegraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Pystymme toteuttamaan vaativatkin integraatiot ja hallitsemme datan varastoinnin sekä jakelun eri tarpeisiin.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

Lue myös kuinka datan avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä. Artikkelin pääset lukemaan tästä.

Haluaisitko tietää lisää?

Niko Luojumäki

Business Architect

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää

Kestävää liiketoimintaa ja onnistuneita digipalveluita

29.6.2020 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

Kestävää liiketoimintaa ja onnistuneita digipalveluita
Digitaalinen itsepalvelu on helppoa, hauskaa ja tuottoisaa

19.5.2020 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

Digitaalinen itsepalvelu on helppoa, hauskaa ja tuottoisaa
Myös yrityksesi ohjelmistot kaipaavat säännöllistä öljynvaihtoa