Analytiikka auttaa johtamaan ja kehittämään liiketoimintaasi.


Liiketoimintalähtöiset analytiikkaratkaisumme räätälöidään strategisten tavoitteidesi, olemassa olevien järjestelmien ja toimialan vaatimusten mukaan. Tavoitteenamme on kehittää liiketoimintaasi analytiikan avulla saatavan tiedon avulla – älykäs analytiikka mahdollistaa paremman arvon tuottamisen eri sidosryhmillesi sekä kokonaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisen.
 

Etteplan MORE Tiedolla johtaminen

Tarjoamme ratkaisuja mm.

  • Liiketoimintatarpeen tunnistamiseen ja rakentamiseen teknologian näkökulmasta. Mitä yrityksesi voi saada aikaan tiedolla johtamisen avulla?
  • Pilviteknologian käyttöönottoon. Rakennamme älykkäät ratkaisut AWS- tai Azure-alustoja hyödyntäen.
  • Mahdollisten aukkojen kiinni kuromisessa. Tuomme loputkin liiketoiminta-alueesi, palvelusi tai tuotteesi analytiikan saavutettaviin, jotta saat kaiken hyödyn irti tiedolla johtamisesta.
  • Tiedolla johtamisen projektien koordinoimiseen. Kokonaisvaltaisen osaamisemme johdosta voimme toimia kumppaninasi laajoissakin kokonaisuuksissa ja projekteissa.
  • IoT-laitteiden rakennukseen. Lue lisää Etteplanin sivuilta. 

 

Datan ja analytiikan avulla voit tehdä parempia päätöksiä.

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meille viesti

Datan hyödyntämisen ja analytiikan avulla voit tehdä parempia päätöksiä. Älykkäiden, analytiikkaa hyödyntävien ratkaisujen avulla voit sekä tehostaa operatiivista toimintaasi monitoroimalla ja optimoimalla toimintasi suorituskykyä että johtaa liiketoimintaasi paremmin varmistamalla toimintasi laadun ja rakentamalla dataan perustuvia lisäarvopalveluja.

Suorituskyvyn monitorointi Suorituskyvyn optimointi Lisäarvopalveluiden rakentaminen Liiketoiminnan ja laadun arviointi

 

Älykkäiden ratkaisujemme avulla voit monitoroida liiketoimintasi suorituskykyä, seurata virhekoodeja sekä käyttäjiä ja ohjata paremmin tuotekehitystä.

 
Optimoi liiketoimintaasi ratkaisujemme tarjoaman valmiiksi analysoidun datan avulla. Voimme lisätä esimerkiksi yksittäiseen tuotteeseen sen verran älyä, että se optimoi itse toimintaansa ja huoltoaan. Ratkaisumme soveltuvat monenlaiseen tarpeeseen!
 
Ratkaisujamme voidaan käyttää myös loppukäyttäjien sovellusten ja palvelujen kehittämiseen. Voimme rakentaa kokonaan uusia palveluja, jotka tukevat ydinliiketoimintaasi ja luovat lisää arvoa loppukäyttäjille.
 
Voit hyödyntää älykästä teknologiaa myös liiketoimintakriittisten toimintojesi monitoroinnissa ja niiden laadun arvioinnissa.

Haluatko säästää kustannuksissa, lisätä tulovirtaa, luoda kokonaan uutta liiketoimintaa? Me räätälöimme ratkaisun vastaamaan täydellisesti liiketoimintaasi ja tavoitettasi. Ratkaisumme voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiisi niin, että kokonaisuudesta muodostuu saumattomasti yhteen toimiva kokonaisuus.

Tutustu myös muihin palveluihimme täällä.

Lue myös kuinka datan avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä. Artikkelin pääset lukemaan tästä.

Haluaisitko tietää lisää?

Niko Luojumäki

Senior Project Manager

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).

Artikkelit joista voisit pitää

Testattua tietoturvaa teollisiin järjestelmiin

22.1.2020 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

Testattua tietoturvaa teollisiin järjestelmiin
Viisi syytä ostaa sovelluksen ylläpito palveluna

6.6.2019 | Artikkeli Etteplan.com-sivustolla

Viisi syytä ostaa sovelluksen ylläpito palveluna
Datan avulla parempia päätöksiä - kuinka hyötyä analytiikasta