Jakamo tarjoaa pilvipalvelua teollisuusyritysten väliseen informaation jakamiseen ja kommunikointiin. Palvelua voi käyttää sekä tietokoneen selainversiona että mobiililaitteilta. Etteplan MORE on toteuttanut palvelun mobiiliversion uudistuksen. Jakamon palvelussa ei ole kyse vain yhteistyötyökalusta, vaan laajemmin koko toimitusketjun hallinnan välineestä.

Mobiilisovellus täydentää Jakamon olemassa olevaa web-sovellusta. Se antaa mm. käyttäjälle mahdollisuuden tarkastaa hänelle annettuja vastuita ja tehtäviä, sekä mahdollistaa henkilöiden ja heidän yhteystietojensa etsimisen omasta yritysverkostosta. Chattoiminnallisuus helpottaa vuorovaikutusta ja mahdollistaa myös tiedostojen jakamisen. Uudistettu sovellus toteutettiin React Nativella ja se on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmillle. Sovelluksen käyttäjäkokemus on varmistettu tiivillä yhteistyöllä ja iteratiivisella prosessilla Etteplan MOREn käyttäjäkokemustiimin, toteutustiimin ja Jakamon kesken. Web-sovellusta tukemaan tehtiin ensin käyttöliittymän rautalankamallit, joiden pohjalta luotiin graafinen ilme ja lopullinen mobiilisovelluksen käyttöliittymä.
 

Etteplan MOREn ja Jakamon projektitiimi yhteiskuvassa

 

”On ollut mukava työskennellä yhdessä Etteplan MOREn porukan kanssa. Kommunikaatio on toiminut loistavasti läpi projektin, aina käyttöliittymäkonseptoinnista teknisen toteutuksen kautta julkaisuun saakka. Lopputuloksena Jakamon käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nyt hyötymään helppokäyttöisestä mobiilisovelluksesta. Tämä nopeuttaa asiakkaidemme kommunikaatiota ja tiedon jakamista toimitusketjussa merkittävästi.” 


- Timo Rossi
CDO & Partner, Jakamo

Lisätietoja: jakamo.net

 

Jakamon logo