Etteplan MORE kehitti Koja Oy Marinelle tiedonhallintaratkaisun, joka tehostaa yrityksen suunnitteluprosesseja. Ratkaisu toteutettiin käyttäen nykyaikaisia web-teknologioita.

Koja Marine lyhyesti
Koja Marine on erikoistunut laivojen ilmastointijärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimituslaajuuteen kuuluvat täydellinen ilmastointijärjestelmän perussuunnittelu, sähköautomaatiosuunnittelu sekä laitetoimitukset. Koja Marine huolehtii myös laadukkaasta käyttöönotosta ja koulutuksesta.

Koja-yhtiöt lyhyesti
Monipuolinen ja kehittyvä Koja-yhtiöt -konserni tarjoaa asiakkailleen kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia niin laivoihin, rakennuksiin kuin teollisuuden prosesseihin. Koja-yhtiöt työllistää 280 työntekijää Tampereella, Jalasjärvellä, Kaarinassa ja Vantaalla. Koja-yhtiöt -konsernin muodostavat Koja Oy, Koja-Yhtiöt Oy sekä Kojacool Oy. Koja luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Teknisesti edellä, asiakkaan puolesta. Vuonna 2015 perheyritys juhlistaa menestyksekästä 80 vuoden taivaltaan luotettavana ja rohkeana yhteistyökumppanina.

Haluaisitko tietää lisää?

Jyrki Eschner

Senior Sales Manager
+358 50 486 1106

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).