Etteplan MORE toteutti Nesteen mobiilimaksun


Etteplan MORE toteutti Nesteelle mobiilisovelluksen, joka sisältää mobiilitankkauksen sekä monipuolisia mahdollisuuksia asiakasmarkkinointiin. iPhonelle ja Androidille julkaistun sovelluksen potentiaalisia käyttäjiä ovat kaikki autoilevat suomalaiset.

Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on vain jäävuoren huippu. Etteplan MORE on toteuttanut myös taustajärjestelmän, joka ottaa yhteyden Nesteen mittarikentälle. Projektissa on toteutettu palvelinympäristö mobiilitankkauksen ympärille sekä paljon integraatiota jo olemassa oleviin järjestelmiin.

”Tämä on hieno ja kuluttajillekin näkyvä lisä Etteplan MOREn Nesteelle tarjoamaan palveluvalikoimaan ja Nesteelle aiemmin toteutettuihin järjestelmiin”, kertoo Etteplan MOREn Key Account Lead Toni Kokkonen. ”Haluamme muodostaa pitkiä kumppanuussuhteita ja palvella monella tavalla. Tämä sovellus on hyvä päänavaus monipuolisten mobiilipalveluiden tarjoamiseen kuluttajille.”

Mobiilisovellus löytyy Androidille sekä iPhonelle. Sovellusta voi hyödyntää myös ilman maksuominaisuutta esim. lähimmän Neste-aseman hakemiseen.

Mobiilitankkaus on helppoa - katso video

Lue lisää Nesteen julkaisemasta tiedotteesta ja katso videolta, kuinka tankkauksen mobiilimaksaminen sujuu: Neste äppi – autoilu ei ole koskaan ollut näin sujuvaa.

etteplanmore-reference-neste-mobile-fuelling

Lataa mobiilisovellus ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille

Pitkän linjan yhteistyötä ja uusia ratkaisuja

Neste on luottanut Etteplan MOREen (entinen Eatech Oy) monipuolisena kumppanina jo noin kymmenen vuoden ajan. Juho Korpela vastaa Marketing & Digital Services –alueen digitaalisesta kehittämisestä. Hänen tiiminsä vastuualueena on kaikkien näkyvien digitaalisten rajapintojen toteuttaminen. 

Pitkän kumppanuuden aikana Etteplan MORE on ollut toteuttamassa erilaisia taustajärjestelmiä, tarjonnut ratkaisuylläpitoa sekä kehittänyt myös kuluttajakäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoratkaisuja. ”Etteplan MORElta saamme tukea erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin teknologian puolelta”, Korpela toteaa.

”Meidän näkökulmasta Etteplan MOREn ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."
- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Neste on tyytyväinen Etteplan MOREen erityisesti sen monipuolisuuden ja ketteryyden ansiosta. Digitaalisessa kehittämisessä Neste haluaa tehdä asioita nopeasti ja reagoida kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Vaatimukset ovat korkealla, mutta Etteplan MORE on vastannut niihin onnistuneesti. Korpelan sanoin ”tässä kohtaa ketterä toimija on ainoa vaihtoehto, jotta voidaan luoda laadukkaita kuluttajapalveluita nopeasti.”
 

Tutustu myös muuhun Nesteen ja Etteplan MOREn yhteistyöhön: case Neste Easy Wash sekä case Neste Easy Deli

 

Neste luo vastuullisia vaihtoehtoja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Lue lisää: neste.com

 

Haluaisitko tietää lisää?

Toni Kokkonen

Key Account Lead
+358 40 591 0390

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).