Neste avasi asemaverkostonsa ensimmäisen automatisoidun pesuaseman Espoon Karakallion kylmäaseman yhteyteen joulukuussa 2019. Autopesuun ja sen automaatioon liittyviä taustajärjestelmiä on kehitetty yhdessä Etteplan MOREn kanssa niin, että auton pesu hoituu asiakkaan kannalta helposti ja miellyttävästi.

Nesteen uusi konsepti Easy Wash on miehittämätön autopesupalvelu. 

– Asiakas pääsee helposti ajamaan sisään ja maksaminen hoituu sekin kätevästi. Pesuissa meillä on pikkuisen väri- ja diskovaloja sekä laavavaahtoa, jotta se on takapenkkiläisillekin kiva istua ja ihmetellä, että vau, autopesussa voi itse asiassa olla ihan makeeta, hymyilee Nesteen asemaverkoston automatisoiduista konsepteista ja palveluista vastaava Jukka Peltoniemi.

 

Jukka Peltoniemi says, that tis is the first Neste-owned car wash in a long, long time

 

Neste ja Etteplan MORE ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Easy Wash -konseptin osalta yhteistyö on keskittynyt automaatioon – käytännössä Etteplan MORE on ollut tekemässä automaation taustajärjestelmää. Yksi merkittävä osa on ollut maksamiseen liittyvän automaation kehittäminen.

– Etsimme sitä parasta asiakaskokemusta. Sitä ajatellen maksaminen on yksi kriittinen osa näitä palveluita, Peltoniemi painottaa. 

– Tämä on Nesteen ensimmäinen oma autopesu pitkään, pitkään aikaan. Taustajärjestelmämme olivat autopesujen suhteen siis hieman päässeet happanemaan. Ne kehitettiin Etteplan MOREn kanssa täysin uudestaan, Peltoniemi sanoo.

Kun tarvitsemme apua, niin vastaukset tulevat aina todella nopeasti

Yhteistyö taustajärjestelmien kehittämisen parissa on Peltoniemen mukaan ollut erittäin onnistunutta.

– Maksamisen toimivuus on uusia palveluita kehitettäessä kriittinen. Jotta pystymme lanseeraamaan ja avaamaan tämän uuden palvelun, täytyy maksamisen toimia. Meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että homma on jiirissä. Näin on tässä tapauksessa kyllä ollut, Peltoniemi toteaa. 

– Sen lisäksi, että Etteplan MORE on loistava kehittämään näitä maksamisen ratkaisuja, niin täytyy nostaa hattua myös heidän ylläpidolleen. Se on aina todella laadukasta ja nopeaa. Kun tarvitsemme apua, niin vastaukset tulevat aina todella nopeasti, Peltoniemi kiittelee. 

 

Katso videolta, minkälainen on uusi autopesukokemus: 

 

Haluaisitko tietää lisää?

Toni Kokkonen

Key Account Lead
+358 40 591 0390

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).