Etteplan MORE toteuttaa Postin pakettipalveluiden digitalisaatiota

Postin ja Etteplan MOREn yhteistyö pakettiautomaattien parissa on saanut luonnollista jatkoa, kun Etteplan MOREn toimittamat OmaPosti-kioskin itsepalvelupäätteet on otettu käyttöön. Etteplan MORE on jo pitkään vastannut postin pakettiautomaattien ja SmartPostien ohjelmistojen ylläpidosta, ja nyt yhteistyö laajenee itsepalvelupäätteisiin.

OmaPosti-kioskin itsepalvelupääte on uusi lisäys Postin omiin digipalveluihin. Se on laite, jolla asiakas voi itse hoitaa postiasiansa kuten pakettien lähettämisen ja maksamisen. Halutessaan asiakas voi olla videoyhteydessä Postin asiakaspalveluun. Etteplanin ohjelmistokehitysyksikkö Etteplan MORE vastaa OmaPosti-kioskin itsepalvelupäätteiden toteuttamisesta ja toimituksesta.

”OmaPosti-kioskin itsepalvelupääte on luonnollinen jatkumo aikaisemmalle yhteistyöllemme Postin kanssa. Itsepalvelupäätteet täydentävät pakettiautomaattien tuomia palveluita siellä, missä kuluttaja-asiakkaat liikkuvat”, kertoo Etteplanin ohjelmistoyksikön Etteplan MOREn toimitusjohtaja Esa Mäkelä.

”Etteplan MORE on osoittautunut oikeaksi kumppanivalinnaksi OmaPosti kioskin kehitystyöhön”, kertoo Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen. ”Kehitysaikataulu oli äärimmäisen tiukka, mutta Etteplan MORE on suoriutunut hankkeesta kiitettävästi. Pilottikohteen avulla kerättyjä kokemuksia ja kehitysehdotuksia on kyetty myös nopealla aikataululla huomioimaan seuraavissa kehitysversioissa, mikä on tämän kaltaisessa konseptikehityksessä onnistumisen kannalta kriittistä.”

OmaPosti kioskien itsepalvelupääte on Etteplan MOREn toteuttama

 

Posti – Smartpost- ja pakettiautomaattien ylläpitoa

Etteplan MORE vastaa Postin pakettiautomaattien ylläpidosta. Vuonna 2019 yhteistyötä laajennetaan koskemaan myös asuintaloissa ja työpaikoilla sijaitsevia Smartpost-automaatteja. 

”Postin näkökulmasta on käytännöllistä, että tarjoamme koko järjestelmän ylläpidon yhdeltä luukulta”, kertoo  Esa Mäkelä. ”Sen asiakaspalvelulla on suora yhteys meidän ylläpito-osastollemme, jolta voidaan antaa teknistä etätukea tai koordinoida laitteelle huolto. Huolehdimme myös tarvittavista sovelluspäivityksistä tai -kehityksestä.” 

Etteplan MORE Posti referenssi

 

Lue lisää OmaPosti kioskien itsepalvelupäätteistä: https://www.etteplan.com/fi/releases/etteplan-more-toteuttaa-postin-pakettipalveluiden-digitalisaatiota

Lue lisää pakettiautomaattien ja Smartpost-automaattien ohjelmistojen ylläpidosta: https://www.etteplan.com/fi/releases/etteplan-ja-posti-laajentavat-yhteistyotaan-smartpost-automaattien-ohjelmistoihin

Posti on älykkäitä ja asiakaslähtöisiä postin ja logistiikan ratkaisuja toimittava palveluyritys. Posti Group Oyj:llä on toimintaa 11 maassa, liikevaihto vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa. Postilla on Suomessa lähes 1900 palvelupistettä, joista noin 1000 on pakettiautomaatteja. Lisätietoja www.posti.fi
 

Haluaisitko tietää lisää?

Olli-Pekka Niemitalo

Director, Sales
+358 400 736 273

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).