Teknisen tukkukaupan alalla toimiva ProMart tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden erilaisten kulutus- ja pientarvikkeiden hyllyvarastointiin suoraan työmailla, niin että tarvikkeita ei tarvitse erikseen hakea esimerkiksi rautakaupasta. Tuotevalikoima on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa. 

"Meiltä saa monenlaista tavaraa aina teepusseista lumikenkiin: kaikkea sellaista, mitä teollisuuden ja rakentamisen yritykset päivittäisessä tekemisessä tarvitsevat." Hannu Pajula, Kehitysjohtaja.

Tiiviillä kumppanuudella kohti skaalautuvaa liiketoimintaa

Tarjoamme ProMartille ohjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen liittyen. ProMartin kehitysjohtaja Hannu Pajula yhteistyöstä Etteplan MOREn kanssa:

"Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan MORE on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet."

ProMart mobiilisovellus on työkalu tuoteluentaan asiakasvarastoissa. Helposti skaalautuvan sovelluksen avulla ProMart pystyy palvelemaan asiakkaitaan Suomessa ja Ruotsissa. Sovelluksen avulla asiakasyritys saa nopeasti tilattua tarvitsemansa tuotetäydennykset.

ProMart on perustettu 2009 ja toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä. ProMart palvelee teollisuutta, rakentamista, korjaamoja kuin kunnossapidon tarpeita Suomessa ja Ruotsissa. Lue lisää: promart.fi