Pyroll Sopimusjalostus arkittaa ja uudelleenrullaa paperia ja kartonkia vuosittain lähes 500 000 tonnia. Etteplan MORE ylläpitää ja jatkokehittää Pyrollin jo pitkään käytössä ollutta tuotannonohjausjärjestelmää Suomen tehtailla sekä Puolassa. Järjestelmä on kriittinen Pyrollin tehdasjärjestelmä, jonka on toimittava 24/7.

Ylläpito ja jatkokehitys sisältää esim. asiakkailta ja kumppaneilta tulevien muutospyyntöjen toteuttamisen. Järjestelmän sanomaliikenne integroituu kumppanien SAP- ja tehdasjärjestelmiin ja hoitaa tilaustietojen saumattoman kulun edestakaisin.

Järjestelmä on käytössä kaikissa Pyrollin jalostusprosessin vaiheissa, tuotanto- ja kuljetussuunnittelusta tuotannon eri vaiheiden kautta aina varastonhallintaan asti.

Etteplan MOREn vahva tietokantaosaaminen, backend-osaaminen ja Pyrollin bisneslogiikan ymmärrys mahdollistavat hyvän yhteistyön.

Pyrollin projektipäällikkö Petri Kuitunen kertoo yhteistyöstä:

”Tuotannonohjausjärjestelmän toimivuus on meille erittäin tärkeässä roolissa. Ongelmat järjestelmän kanssa tarkoittavat käytännössä aina tuotannon pysähtymistä, joka pahimmassa tapauksessa näkyy loppuasiakkaalle viivästyneinä toimituksina. Siinä kohtaa osaava ja riittävän nopea järjestelmätuki mahdollistaa tuotannon uudelleenkäynnistämisen mahdollisimman pienillä tuotannon menetyksillä. Tähän haasteeseen Etteplan MORE on vastannut erinomaisesti eikä pidempiä tuotannonohjausjärjestelmästä johtuvia katkoksia ole tapahtunut. Erilaiset yhteistyökumppaneilta tulevat muutokset ja kehitysehdotukset on saatu tehtyä nopeasti ja ne ovat vastanneet loppuasiakkaiden jatkuvasti kiristyviä vaatimuksia."

"Kehitystyössä Etteplan MORE on pystynyt antamaan valmiita ratkaisumalleja meiltä tuleviin toiveisiin ja muutostarpeisiin. Näin järjestelmää on pystytty jatkuvasti kehittämään käyttäjäystävällisemmäksi ja sen avulla on saatu tehostettua meidän sisäistä toimintaa.”

Lähitulevaisuudessa keskitytään kokonaisuuden kehittämiseen hyödyntämällä Etteplan MOREn palvelumuotoiluosaamista. Etteplan MORE huolehtii nykyisen tuotannonohjausjärjestelmän kehittämisestä yhden luukun periaatteella.

Pyroll Sopimusjalostus on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamisen erikoistunut yritys ja edelläkävijä myös maailmanlaajuisesti. Yksiköt sijaitsevat Valkeakoskella, Siltakylässä, Puolan Strykówissa, Alankomaiden Winschotenissa sekä Saksan Baienfurtissa. Pyroll on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni, joka on perustettu 1973. Pyroll työllistää yli 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Lue lisää Pyroll.com

Haluaisitko tietää lisää?

Jyrki Eschner

Senior Sales Manager
+358 50 486 1106

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).