Etteplan MORE siirsi Siparilan liiketoimintakriittiset järjestelmät Amazon Web Services -pilviympäristöön. Ratkaisu mukautuu ketterästi liiketoiminnan tarpeisiin, ja se on aiempaa nopeampi, kustannustehokkaampi sekä luotettavampi.

Operatiivinen työ helpottuu, kun toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmät integraatioineen löytyvät samasta pilviympäristöstä. Järjestelmät ovat saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta, ja esimerkiksi etätöiden tekeminen onnistuu joustavammin. Myös BI-analytiikkaa päästään nyt hyödyntämään täysillä.

Ratkaisun myötä järjestelmien elinkaaren kokonaiskustannus on aiempaa pienempi. Jatkossa suuria investointeja omaan palvelininfrastruktuuriin ei myöskään tarvita. Integraatio on toteutettu serverless-mallilla, minkä johdosta se skaalautuu automaattisesti ja ylläpitokin on edullisempaa.

Siparila Oy on puualan innovatiivinen edelläkävijä, joka valmistaa mm. sisustus- ja ulkoverhouspaneeleita suomalaisesta puusta. Vuonna 2003 perustettu perheyritys toimii Vaajakoskella, Parkanossa sekä Kajaanissa ja työllistää noin 100 puualan ja pintakäsittelyn ammattilaista. Lue lisää: https://www.siparila.fi/

Haluaisitko tietää lisää?

Jyrki Eschner

Senior Sales Manager
+358 50 486 1106

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).