etteplanmore-referenssi-virtual-tour-guide-fox

Virtual Guide AR/VR:n kehittämä TourGuideFox –palvelu palkittiin Business Finlandin järjestämässä matkailualan digi-innovaatiokilpailussa tammikuussa 2018. Kilpailun raati kiitteli erityisesti TourGuideFox-konseptin selkeyttä, aitoa tarvetta, skaalautuvuutta sekä hyviä mahdollisuuksia yhteistyölle useiden toimijoiden kanssa. Palvelu erottui muiden 46 osallistujan joukosta myös kansainvälisellä kasvupotentiaalilla.


TourGuideFox tarjoaa digitaalisesti opastettuja kaupunkikierroksia, jotka sisältävät esimerkiksi virtuaalisen oppaan, etukäteen suunnitellun ja ohjatun reitin, sisäänpääsymaksut, ruoan tai kahvin ravintoloissa matkan varrella sekä alennuksia liikkeissä. Palvelu julkaistaan matkailijan kielellä, esimerkiksi kiinaksi tai japaniksi.


Mobiilipalvelun natiivitoteutus on Etteplan MOREn tekemä. Myös palvelun graafinen suunnittelu on Etteplan MOREn käsialaa. Konseptisuunnittelu on tehty yhteistyössä Etteplan MOREn palvelumuotoilijoiden ja Virtual Guide AR/VR:n tiimin kanssa.

– Palvelun kehittäminen jatkuu edelleen, kertoo Etteplan MOREn liiketoiminta-arkkitehti Matti Anttonen. – Yhteistyö Virtual Guide AR/VR:n kanssa on ollut antoisaa ja asiakkaalla on ollut alusta asti vahva visio palvelun monipuolisuudesta. He ovat rohkeasti vieneet eteenpäin ideaa kehittää aivan uudenlainen kokonaisuus, joka yhdistää useita eri toimijoita helpottamaan matkailijan arkea.

Virtual Guide AR/VR:n toimitusjohtaja Heini Niklas-Salminen kuvailee yhteistyötä:

”Yhteistyökumppani valikoitui vahvan mobiilisovellus-osaamisensa vuoksi." 

"Vaikka Etteplan MORE kasvaa voimakkaasti ja on suurten yritysten kehittäjä, on hienoa kuinka he ovat sitoutuneet kehittämään ja miettimään myös start up -yrityksen alkutaivalta. Samalla voimme olla varmoja, että heillä osaaminen ja resurssit riittävät, kun liiketoimintamme lähtee kasvu-uralle.”


Lue lisää palkinnosta: http://www.visitfinland.fi/news/matkailun-digi-innovaatiokilpailun-ideoista-useilla-selvaa-kansainvalistymispotentiaalia/
Tutustu palveluun: http://www.tourguidefox.com/
 

Haluaisitko tietää lisää?

Matti Anttonen

Business Architect
+358 41 444 5450

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).