Etteplan MORE huolehtii Wennstromin ohjelmistoylläpidosta 

Wennstrom on polttoainejakelun erikoisosaaja, jonka alalla nopea ja jatkuva palvelu sekä huollon toimivuus on keskeistä. Etteplan MOREn ratkaisuylläpito huolehtii Wennstromin PC-pohjaisten järjestelmien ohjelmistoylläpidosta ja toimii loppuasiakkaan, kenttähuollon ja ohjelmistokehityksen rajapinnassa koordinoiden toimintoja.

Wennstrom logo

Keskeisiä palveluita ovat ennakoiva huolto, palvelupyyntöjen ratkaisu, ongelmatilanteiden selvitys ja työnohjaus. Etteplan MOREn ratkaisuylläpidon asiantuntijat toimivat kaikissa tilanteissa kenttähuollon tukena.

Järjestelmien ohjelmistopäivitykset ja seuranta kuuluvat ylläpitosopimukseen. Merkittävä osa päivityksistä toteutetaan etäpäivityksinä. Uusien laitteiden esiasennus eli komissiointi hoidetaan Etteplan MORElla, samoin laitteiden käyttöönoton tai huollon rollout aikataulutukset. Näin kenttähuolto voi toimia tehokkaasti.

”Käytämme tikettijärjestelmää, puhelinta, sähköpostia sekä erinäisiä automatisoituja tukityökaluja kommunikointiin kenttähuollon ja Wennstromin asiantuntijoiden kanssa”, kertoo Etteplan MOREn liiketoimintajohtaja Tero Kivistö. ”Hyvä yhteistyö ja laajat palveluajat varmistavat polttoainejakelun jatkuvan toimimisen.”

"Wennstrom Fuel Systems Oy ja Etteplan MORE ovat tehneet menestyksellä yhteistyötä laite- ja järjestelmäylläpidon kentässä jo useamman vuoden ajan. Olemme havainneet yhteistyön asiakaslähtöiseksi ja mutkattomaksi."

”Wennstrom Fuel Systems Oy ja Etteplan MORE ovat tehneet menestyksellä yhteistyötä laite- ja järjestelmäylläpidon kentässä jo useamman vuoden ajan. Olemme havainneet yhteistyön asiakaslähtöiseksi ja mutkattomaksi. Vakiintuneet toimintamallimme ja hyvä yhteistyö kenttähuoltohenkilöstömme ja Etteplanin on-line tuen välillä on auttanut monta kertaa selvittämään vikatilanteita, ennen kuin ne ovat oikein syntyneetkään.”, kertoo Wennstrom Fuel Systemsin Managing Director Otto Valtonen.

Wennstrom Fuel Systems Oy on polttoainejakelun ja jakeluasemapalvelujen erikoisosaaja. 
Suomessa toimintomme keskittyvät erityisesti jakelulaitteisiin, maksupäätteisiin ja pinnanmittauslaitteisiin sekä niiden huoltoon. Muissa Pohjoismaissa tarjontaamme kuuluvat myös sähköajoneuvojen latausjärjestelmät sekä ajoneuvojen pesulaitteet ja -tuotteet.
Wennstrom-konsernilla on yli 200 työntekijää, ja sen toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelumme kattaa kaikkiaan yli 4 000 jakeluasemaa.

Lisätietoja: wennstrom.com

Haluaisitko tietää lisää?

Tero Kivistö

Director, Application Management
+358 50 486 7783

Lähetä meille viesti

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä saatuaan viestisi. Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaehtomme (Privacy Statement).